Om oss

Välkommen till chainit.se! Ditt hem för allt gällande Bitcoin, Blockchain-teknologi, Kryptovalutor och Kryptofinans.

Vad är Chainit?

Chainit är Sveriges centrum för all typ av information gällande den framväxande ekonomin kring kryptofinans och blockchainteknologi. Vi vill skapa en bro mellan dessa teknologier och de som vill lära sig mer.
Kort sagt är Chainit är en kombination av nyheter, information och analyser: en enda plats där världen av kryptovalutor och ny teknik kan upptäckas och diskuteras.

Varför ska man då lära sig mer om blockchain-baserad teknik?

Dels för att det enligt oss är en extremt intressant kombination av teknik och ekonomi som med största sannolikhet kommer göra ett stort avtryck på världen de kommande åren. Och i dagsläget är det inte speciellt svårt bli bättre än 99 % av befolkningen i detta område. Just p g a detta race precis har börjat. Och det innebär verkligen fördelar.
Tänk om börja du började lära dig massor om internet kring år 1995. För dem som gjorde de gick det rätt bra. Några exempel är Larry Page & Sergey Brin (Google), Jeff Bezos (Amazon) och Elon Musk (Tesla, SpaceX) för att bara nämna några.

Vad ska du använda kunskapen till då?

Det är helt upp till dig. Om du gör det av rent intresse, eller bara tycker det är viktigt att veta mer om denna tillväxtekonomi. Eller om du använder den för att tjäna pengar, genom att ha fördelar på kryptovalutamarknaden. (Om du förstår tekniken, är det mycket enklare att förstå vad som kommer fungera långsiktigt). Mer om detta i andra texter.

Vad kommer du inte hitta på Chainit?

Vi kommer inte försöka få dig att köpa specifika kryptovalutor. Chainits mål är inte att övertala dig att ta beslut, utan målet är att på ett så objektivt sätt som möjligt lära och vägleda, så du kan ta bättre beslut inom denna nya teknologi. Och förhoppningsvis vara lite underhållande samtidigt.;)


Tveka inte att maila oss på: hello@chainit.se
Chainit är konstant under utveckling, så hör gärna av dig med feedback.